Αναμένουν… αποκατάσταση στον Ηλυσιακό

Μετρούν τις μέρες στον Ηλυσιακό μέχρι τη στιγμή που θα μάθουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ...

Μετρούν τις μέρες στον Ηλυσιακό μέχρι τη στιγμή που θα μάθουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Οι δικαστές αναμένεται να βάλουν τέλος στην αγωνία τους περί την προσεχή Πέμπτη, με τον Ανδρέα Παπαντωνίου να τονίζει περιμένουν την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και τη μη αποβολή τους από την Α1, για να βάλουν σε εφαρμογή τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι “η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ συνεχίζει να περιμένει με αγωνία αλλά και αισιοδοξία, την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, με την ελπίδα οι πέντε δικαστές να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη
Παράλληλα, η ομάδα προπονείται και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες των Καλαβρού-Κουλουριώτη, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Ανδρέας Παπαντωνίου, δίνοντας το στίγμα της κατάστασης που επικρατεί στα Ιλίσια τόνισε: 
«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, σε καθημερινή βάση, βελτιώνοντας τα ελληνόπουλα που έχουμε. Περιμένουμε τη δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ, ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν, τα οποία είναι έτοιμα. Ο Ηλυσιακός έχει τις δυνατότητες από κάθε άποψη να πρωταγωνιστήσει, αφού είναι ένα υγιές σωματείο»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.