Κουστένης: «Εστιάζουμε στους 5 τελικούς»

Πέντε τελικοί περιμένουν τον Ηλυσιακό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Τζίμι Κουστένη.
Δημοσίευση: 17/03/2014 - 21:53
Πέντε τελικοί περιμένουν τον Ηλυσιακό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Τζίμι Κουστένη. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων έμεινε ικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του και δήλωσε πως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να νικήσουν όλους τους αντιπάλους στην έδρα τους.
«Να ευχηθώ σιδεροκέφαλος και καλορίζικος στον κόουτς Αλβέρτη. Θέλαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βγάλαμε ενέργεια και πράγματα, που δουλεύαμε στις προπονήσεις εδώ και 15 ημέρες. Δεν υπάρχει καιρός ούτε για εφησυχασμό, ούτε για χαλαρότητα. Εστιάζουμε όλο το "είναι" μας στους πέντε "τελικούς", που θα κρίνουν παραμονή μας στην κατηγορία. Κρατάμε κάποιες συνεργασίες. Στα Ιλίσια γνωρίζουμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
Από την πλευρά των παικτών ο Φώτης Ζούμπος τόνισε: «Παίζαμε με απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μία καλή "προπόνηση" εν όψει συνέχειας. Όλα τα παιχνίδια μπροστά μας είναι "τελικοί", ώστε καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, επειδή ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για εμάς».