Περπέρογλου: «Θέλουμε μόνο νίκες»

Μόνο νίκες έως το τέλος του Top 16 θέλει ο Στράτος Περπέρογλου, προκειμένου να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μόνο νίκες έως το τέλος του Top 16 θέλει ο Στράτος Περπέρογλου, προκειμένου να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η προσοχή των «ερυθρολεύκων» έχει στραφεί ήδη στην αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία ακολουθεί αυτή κόντρα στον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Περπέρογλου μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»: «Πλέον είμαστε με την πλάτη στο τοίχο, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, στα οποία δεν πρέπει να κάνουμε το παραμικρό. λάθος και να τα κερδίσουμε όλα».

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός «λύγισε» στην Βαρκελώνη: «Χάσαμε καθαρά από την επίθεση. Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και εγώ, αλλά και κάποια άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο σκορ και έτσι λογικά μείναμε σε χαμηλά επίπεδα. Στην άμυνα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, κρατήσαμε τη Μπαρτσελόνα στους 70 πόντους μες το γήπεδό της, αλλά δεν ήταν αρκετό. Μετά το 25΄ μείναμε από δυνάμεις και δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει όταν έχεις “νεκρό” διάστημα και αυτό έκανε. Έφυγε με δέκα πόντους μπροστά σε πολύ κρίσιμο σημείο και μετά δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για την επικείμενη επιστροφή των Πρίντεζη και Σπανούλη: «Χρειαζόμαστε φρεσκάδα γιατί κάποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι. Ελπίζω τα παιδιά να είναι καλά και να επιστρέψουν, γιατί η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική».

Για τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας: «Υπάρχουν σίγουρα και καλά σημάδια τα οποία πρέπει να κρατήσουμε, όπως η προσήλωση στο αμυντικό πλάνο στο διάστημα που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μία ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της και παιδιά όπως ο Μπρεντ, έδειξε πως βρίσκει ρυθμό και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο».

Για την βράβευση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Ο Ναβάρο είναι ένας τεράστιος παίκτης. Το δείχνουν τα επιτεύγματά του όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν όμορφο που ήταν και ο Θοδωρής (σ.σ. Παπαλουκάς) και το κοινό της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε πως ο ένας μεγάλος παίκτης, παραδίδει τα σκήπτρα στον άλλο. Μου άρεσε που η βράβευσή του έγινε στο δικό μας παιχνίδι και ήμασταν παρόντες στην όμορφη αυτή στιγμή, αυτού του μεγάλου παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.