Τζέτερ: «Είχα επαφές με τον Παναθηναϊκό»

Τις επαφές με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Που Τζέτερ, τονίζοντας πως προτίμησε να μην αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη.

Τις επαφές με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Που Τζέτερ, τονίζοντας πως προτίμησε να μην αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και συμπλήρωσε πως προτιμάει να βρει κάποιο δεκαήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αρχικά, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε στην ιστοσελίδα «hoopshype.com»: «Το Eurobasket τελείωσε αργά τον Σεπτέμρβιο και έπρεπε να είμαι στην Κίνα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Επομένως έκανα συνεχώς προπονήσεις και έπαιζα αγώνα. Με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό και ήθελαν να φύγω από την Κίνα και να πάω αμέσως στην Ελλάδα. Αλλά αν το έκανα αυτό δεν θα ξεκουραζόμουν καθόλου όλη τη σεζόν. Θα έπαιζα στην Ευρώπη μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο, στη συνέχεια θα επέστρεφα σπίτι, θα ξεκίναγα αμέσως προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έπειτα θα έπρεπε να βρεθώ ξανά άμεσα στην Κίνα! Το σώμα μου θα κουραζόταν σε υπερβολικό βαθμό, επομένως αποφάσισα να μην αγωνιστώ στην Ευρώπη, καθώς δεν θα υπήρχε καθόλου χρόνος για ξεκούραση. Πλέον, μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης, ο αστράγαλος μου είναι πολύ καλύτερα. Προτιμώ να κάνω ένα 10ήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ παρά να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Εξάλλου το ΝΒΑ είναι το παιδικό μου όνειρο και αν έρθει μία τέτοια ευκαιρία κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει».

Στη συνέχεια, ο Τζέτερ συμπλήρωσε: «Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, μου μιλούν για τα όσα γίνονται. Προσεύχομαι για όλους. Ελπιζω όλοι να είναι ασφαλείς και να έρθουν σε συμφωνία γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μία… τρέλα. Από τη στιγμή που έχω την υπηκοότητα είμαι κομμάτι της κατάστασης στην Ουρκαία και πρέπει να παλέψω. Ξέρεις, πρέπει να τους υποστηρίξω και να βεβαιωθώ πως όλα μου τα… αδέρφια και όσοι γνωρίζω και βρίσκονται στο Κίεβο είναι ασφαλείς. Έπαιξε εκεί την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη και έχω ισχυρή επαφή με αρκετά άτομα στην πόλη. Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα όταν ξεκινήσει η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν γνωρίζω αν θα κάνουμε εκεί την προετοιμασία… Θα παίξουμε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο, την επόμενη χρονιά θα διοργανώσουμε το Eurobasket, επομένως ελπίζω σε μια ειρηνική λύση άμεσα»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.