Σκαραφίγκας: «Ο πιο κρίσιμος αγώνας»

Με την... πλάτη στον τοίχο ο Πανελευσινιακός, δηλαδή με ένα βαθμό περισσότερο από τον ουραγό Ηλυσιακό, θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών,το Σάββατο(15/3, 16:00) στο κλειστό της «Γούβας».

Με την… πλάτη στον τοίχο ο Πανελευσινιακός, δηλαδή με ένα βαθμό περισσότερο από τον ουραγό Ηλυσιακό, θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, το Σάββατο (15/3, 16:00) στο κλειστό της «Γούβας». Ο τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας, ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για παρουσία στην οκτάδα, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1 μπάσκετ.
Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για εμάς τη φετινή χρονιά. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και την πίεση για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης Αβραμίδης τόνισε: «Προερχόμαστε από κάποια άσχημα αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι ένα παιχνίδι… τελικός για εμάς και θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.