Κακιούζης: «Θα γίνει καλός προπονητής ο Αλβέρτης»

Πεπεισμένος πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα γίνει ένας καλός προπονητής, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Κακιούζης.

Πεπεισμένος πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα γίνει ένας καλός προπονητής, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Κακιούζης. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Μπαρτσελόνα στην εφετινή Euroleague και για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο Κακιούζης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την Μπαρτσελόνα που πάει… τρένο: «Πάντα παίζει σε υψηλό επίπεδο και πάντα παίζει για να πρωταγωνιστεί. Η σεζόν δεν τελειώνει Οκτώβρη ή Δεκέμβρη, αλλά τον Ιούνιο, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα και την ικανότητα να κερδίσει οπουδήποτε. Βέβαια, το γεγονός πως είναι πρώτη και αήττητη στην Ισπανία δεν λέει τίποτα, γιατί μπορεί να χάσει στους τελικούς. Πάντως και στην Ευρωλίγκα αποδεικνύει πως είναι η καλύτερη. Είναι στον πιο δύσκολο όμιλο που υπάρχει από τότε που δημιουργήθηκε η Ευρωλίγκα και δείχνει χαρακτήρα. Δεν έχει σκαμπανεβάσματα και μπορεί να μην κερδίζει τους πάντες με 30 πόντους, αλλά διαθέτει παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν ένα παιχνίδι».

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Είναι καταπληκτικό παιδί. Τον βλέπουμε να χτυπιέται μέσα στο ματς και λέμε το ένα ή το άλλο. Είναι όμως, πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει. Δεν είναι τυχαίο που παίζει σε αυτό το επίπεδο τόσα χρόνια και έχει τέτοιους αριθμούς. Ποτέ δεν έχει χάσει προπόνηση. Και να ξέρετε πως αν δεν είσαι σωστός δεν έχεις καμία τύχη στην Μπαρτσελόνα… Έχει προσωπικότητα και δουλεύει πολύ. Και όταν πήγε στο ΝΒΑ έλεγαν πως λόγω σωματότυπου δεν θα τα καταφέρει, αλλά πήγε τους έκανε πλάκα και επέλεξε ο ίδιος να γυρίσει πίσω. Έδειξε πως μπορεί να παίξει και σε αυτό το επίπεδο».

Για τον… προπονητή Φραγκίσκο Αλβέρτη: «Φαντάζομαι πως του ήρθε λίγο απότομο… Εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς της φιλοσοφίας πως αφήνουμε κάποιον να δουλέψει ως το τέλος της σεζόν. Είχε πάρει το Κύπελλο, ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και είχε μπροστά του τα πάντα. Όσο για τον Φράνκι, εύχομαι και ελπίζω και το… βλέπω βασικά, πως θα γίνει πολύ καλός προπονητής. Είναι στα πολύ βαθιά, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει. Έχεις εικόνες από σούπερ προπονητές, από πολύ καλούς και από κακούς… Όλες αυτές τις εμπειρίες ως αθλητής αν είσαι έξυπνος -και ο Φράνκι είναι- τις χρησιμοποιείς στο καινούριο ξεκίνημα. Ως παίκτης σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου, ενώ ως προπονητής σκέφτεσαι τους πάντες. Εμένα με εξιτάρει η ιδέα του κόουτσινγκ και περιμένω τα σεμινάρια προπονητικής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.