Παίρνει Κακαρούδη ο Κολοσσός

Λύσεις ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός μετά την ήττα από την Δράμα έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση και για το λόγω αυτό οι Ρόδιοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη καθώς θέλουν να ενισχυθούν.

Λύσεις ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός μετά την ήττα από την Δράμα έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση και για το λόγω αυτό οι Ρόδιοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη καθώς θέλουν να ενισχυθούν. Ο έλληνας φόργουορντ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα της Ρόδου, με τον Πρίφτη να ψάχνει λύσεις να καλύψει το κενό του Νάφτζεϊ που είναι τραυματίας, αλλά και του Κόμματου που δεν έχει προσφέρει έως τώρα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.
Ο Κακαρούδης αγωνιζόταν στο Ρουμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ροβινάρι από την οποία έμεινε ελεύθερος και με την οποία είχε 9.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον ΚΑΟ Δράμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.