Βετούλας: «Δεν είχαμε ψυχραιμία στην άμυνα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής του Απόλλωνα υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν ψυχραιμία στην άμυνα και τόνισε πως θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι για να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η παραμονή.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι ο Ολυμπιακός άρχισε καλύτερα το ματς, πήρε μια μεγάλη διαφορά την οποία συντηρούσε στη συνέχεια του παιχνιδιού, εμείς δύο φορές προσπαθούσαμε να ανταπεξέλθουμε και να μειώσουμε, αλλά δεν είχαμε την ψυχραιμία μετά στην άμυνα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε δύσκολο ματς με την Ελευσίνα και θέλουμε τη νίκη για να πλησιάσουμε στον στόχο μας που είναι η παραμονή. Νομίζω η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν προσαρμοσμένη στον Μπολντς, έχασε τα πρώτα σουτ και στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του. Ήταν σε κακή ημέρα κι αυτός, αλλά φυσικά οφείλεται και στην άμυνα του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Πελεκούδας, σχολίασε: «Εμάς στόχος μας ήταν να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαμε. Σε κάποια σημεία τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια παίζουμε εκτός έδρας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.