Λύθηκε το θέμα με Μπάξτερ

Λήξαν θεωρεί η ΚΑΕ Ηλυσιακός το θέμα που είχε δημιουργηθεί με ομάδα του Ιράν και τον Τζίμι Μπάξτερ.
Δημοσίευση: 17/05/2011 - 22:06

Λήξαν θεωρεί η ΚΑΕ Ηλυσιακός το θέμα που είχε δημιουργηθεί με ομάδα του Ιράν και τον Τζίμι Μπάξτερ. Τη Δευτέρα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι η Πετροτσίμι Μπαντάρ Ιμάμ Χαρμπούρ δεν είχε καταβάλει, περίπου δύο μήνες μετά την απόκτηση του Αμερικανού, το ποσό των 12.000 δολαρίων που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων. Γι΄ αυτό δήλωνε ότι θα προσέφευγε στη FIBA κατά του συλλόγου του Ιράν και όλων όσοι συμμετείχαν στη μεταγραφή, προκειμένου να διεκδικήσει το ποσό που της οφειλόταν, με τους νόμιμους τόκους.

Την Τρίτη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς η ομάδα από το Ιράν εξόφλησε το χρέος της και η διοίκηση του Ηλυσιακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Η PETROCHIMI BANDAR IMAM HARBOUR, κατέβαλλε σήμερα το πρωί, το ποσό των 12.000 δολαρίων που αντιστοιχούσε στην απόκτηση του Τζίμι Μπάξτερ. Ως εκ τούτου η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ δεν θα προχωρήσει στις ενέργειες που είχε προαναγγείλει, θεωρώντας το θέμα λήξαν.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, αναμένοντας την ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ, σταδιακά τακτοποιεί τις οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας περιόδου, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει καταβληθεί μία ακόμη μισθοδοσία στο αγωνιστικό αλλά και διοικητικό τμήμα της ομάδας».