Κουστένης: «Παλεύουμε για τη ζωή μας»

Αγώνα ζωής και θανάτου χαρακτηρίζει ο Τζίμης Κουστένης το ματς του Ηλυσιακού με τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Αγώνα ζωής και θανάτου χαρακτηρίζει ο Τζίμης Κουστένης το ματς του Ηλυσιακού με τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Basket League.
O έλληνας τεχνικός ο οποίος αντικατέστησε το Δημήτρη Λίογα σε μία δύσκολη στιγμή και σε ακόμη πιο δύσκολη θέση (τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα) δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους»:
«Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που προέρχεται από έξι σερί ήττες (σε Ελλάδα και Ευρώπη) και είναι λογικό να θέλει πάρα πολύ τη νίκη. Εμείς όμως παλεύουμε για τη ζωή μας κι αυτό σου δίνει πάντα έξτρα κίνητρο. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ καλά και ειλικρινά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν. Έχω έρθει πολλές φορές στα Ιλίσια ως αντίπαλος και πιστέψτε με, είμαι πολύ ευτυχής που ο κόσμος του Ηλυσιακού θα είναι δίπλα και όχι απέναντι μου! Ελπίζω ότι το γήπεδο θα γεμίσει αφού τα παιδιά έχουν μεγάλη ανάγκη από τη συμπαράσταση του κόσμου».
Από την πλευρά των παικτών ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε: «Είναι ο πρώτος από μια σειρά 6 τελικών που μπορούν να μας κρατήσουν στην κατηγορία. Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο Πανιώνιος. Θέλουμε σαν τρελοί τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την πάρουμε. Όποιος αγαπάει τον Ηλυσιακό πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.