Φλεβαράκης: «Απόλυτη συγκέντρωση και τα 40 λεπτά»

Πολύ δύσκολη αποστολή έχουν τα Τρίκαλα τα οποία ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: 28/02/2014 - 16:53
Πολύ δύσκολη αποστολή έχουν τα Τρίκαλα τα οποία ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Φλεβαράκης γνωρίζει καλά τι σημαίνει «δικέφαλος της Θεσσαλονίκης» και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές δυσκολίες για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το έχει δείξει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας για 40 λεπτά και όλα τα παιδιά τα οποία θα αγωνιστούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στην αποστολή τους αφού τα λάθη με τέτοιον αντίπαλο δεν συγχωρούνται. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με μεγάλες εμπειρίες, ταλέντο και ποιότητα ικανούς να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή την ροή  ενός αγώνα».
 
Από την πλευρά των παικτών ο Ντίνος Νικολόπουλος τόνισε : «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας μέσα σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που έχει πλουραλισμό στο ρόστερ της. Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να δείχνουμε ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί και ότι είμαστε προσηλωμένοι στον έναν και μοναδικό στόχο μας που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία».