Σκαραφίγκας: «Να διαχειριστούμε το άγχος μας»

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε για τον Πανελευσινιακό το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σκαραφίγκας.
Δημοσίευση: 21/02/2014 - 21:39
Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε για τον Πανελευσινιακό το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να διαχειριστούν το άγχος που έχουν και ξεκαθάρισε πως αν καταφέρουν να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκορ θα έχουν πολύ μεγάλη τύχη για τη νίκη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο και ένα προπονητικό team με πολύ μεγάλες διακρίσεις και εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να διαχειριστούμε το άγχος μας σαν γηπεδούχοι με τον καλύτερο τρόπο και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκόρ θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Νίκου ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μια πολύ καλά
δουλεμένη ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη να πάρουμε και ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια».