Περιστέρι: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και μέλη του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν αρνητικά.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και μέλη του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid19 μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν αρνητικά.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών, θα συνεχίσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η σχετική ενημέρωση:

«Καθαρή» από τον Covid-19 παραμένει η ομάδα του Περιστερίου, όπως έδειξαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της στον Όμιλο Βιοϊατρική, μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στην πρεμιέρα της Basket League, το περασμένο Σάββατο (24/10) με τον Κολοσσό.

Η ΚΑΕ Περιστέρι απολαμβάνει τη σιγουριά της συνεργασίας της με τη Βιοϊατρική στο ευαίσθητο θέμα της υγείας και της σωστής αθλητικής προετοιμασίας των αθλητών της. Επιπλέον, η σύνδεσή της με έναν κορυφαίο Όμιλο αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της αγωνιστικής προόδου της ομάδας.

Ο Όμιλος Βιοϊατρική στηρίζει διαχρονικά τους Έλληνες αθλητές, παρέχοντας εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του επαγγελματικού αθλητισμού.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Περιστέρι, προσφέροντας εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις στους 40 παίκτες των δύο βασικών ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.