Σε αναμονή νέας πρότασης για τα πλέι οφ

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και ξένους διαιτητές και πλέον αναμένεται μια νέα πρόταση 4 σημείων από τον πρόεδρο του Προμηθέα.

Μετά την απόρριψη της πρότασης του Ολυμπιακού για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, έπεσε η πρόταση πάλι από τους “ερυθρόλευκους” για ξένους διαιτητές, η οποία δια βοής επίσης απορρίφθηκε. Πλέον αναμένεται μια πρόταση τεσσάρων σημείων από τον πρόεδρο του Προμηθέα.  

Στο τέλος της συνεδρίασης ένας εκ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού ο Χρήστος Μπαφές, έκανε την εξής ενημέρωση στων εκπροσόπων του Τύπου: 

«Απορρίφθηκε η πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος και συντάσσεται μία πρόταση του κυρίου Λιόλιου με τέσσερα σημεία, παράλληλα με τα playoff. Να υπάρχει δηλαδή μία ομάδα εργασίας και να προχωρήσουν στις αλλαγές που όλοι συμφώνησαν να γίνουν. Το δεύτερο κομμάτι είναι στο πότε θα ξεκινήσουν. Ο κύριος Κονδύλης είπε θα ξεκινήσουν την Τετάρτη. 

Ρωτήσαμε ως Ολυμπιακός την νομική εκπρόσωπο για το τι λέει ο κανονισμός. Είπε ότι δεν μπορούν να αρχίσουν τα playoff εφόσον υπάρχει η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ στο θέμα κύρους του αγώνα. Η νομική εκπρόσωπος κυρία Θάνου από τον Παναθηναϊκό είπε με στόμφο ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.