Κερ: ”Δεν αναγνώριζα την ομάδα μου”

“Σκεφτόμουν να παραιτηθώ, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη”, ήταν τα πρώτα λόγια του Στιβ Κερ όταν η ομάδα του κατευθυνόταν για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του 7ου τελικού της δύσης.

”Πήγαινα προς τα αποδυτήρια και έλεγα μέσα μου πως δεν αναγνωρίζω αυτήν την ομάδα. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Δεν αναγνωρίζω αυτή την ομάδα. Μετά όμως ξεχνάς. Είναι το έβδομο παιχνίδι, έχεις κάποια νεύρα. Είχαμε μία ανάποδη ενέργεια. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Ήταν ένα παράξενο ημίχρονο.” είπε ο τεχνικός των Πολεμιστών και συμπλήρωσε.

”Κάθε σχεδιασμένο κομμάτι του παιχνιδιού διαλύθηκε στα πρώτα 55 δευτερόλεπτα. Κάναμε τέσσερα φάουλ σε 55 δευτερόλεπτα, όταν ο νούμερο ένα κανόνας είναι να μην υποπίπτουμε σε χαζές παραβάσεις. Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μέσα στο παιχνίδι από αυτό”.

Άλλαξε το παιχνίδι όταν ανέβηκε η απόδοση των  Κάρι, Ντουράντ και Τόμσον, άλλαξε και η διάθεση του Κερ.
”Ανέλαβε το ταλέντο ματς. Έτσι απλά. Διαθέτουμε τρεις από τους καλύτερους σουτέρ στη λίγκα και όταν όλοι μαζί εμφανίστηκαν “καυτοί” ξέραμε πως θα αλλάξει η κατάσταση. Περίμενα μία αντίδραση από τον Στεφ (σ.σ. για το τρίτο 12λεπτο). Ο Κέβιν (Ντουράντ) μας κράτησε με το μεθοδικό του σκοράρισμα. Αλλά όταν ο Στεφ και ο Κλέι (Τόμπσον) άρχισαν να σκοράρουν από το τρίποντο, τότε η ομάδα μας απογειώθηκε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.