Βίρτους Μπολόνια-Βενέτσια 77-72: Νίκη με super Τεόντοσιτς (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς, η Βίρτους Μπολόνια έκαμψε δύσκολα (77-72) την αντίσταση της Βενέτσια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και πήρε... εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. 

Με πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς, η Βίρτους Μπολόνια έκαμψε δύσκολα (77-72) την αντίσταση της Βενέτσια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και πήρε… εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. 

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Λάθη και αστοχία πίσω από τα 6.75μ. ήταν τα μεγαλύτερα ζητήματα που κλήθηκε να λύσει η Βίρτους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Βενέτσια με σημείο αναφοράς την εξαιρετική της άμυνα είχε το πάνω χέρι. 

Τσάπελ και Τονούτ έκαναν σπουδαία δουλειά επιθετικά για την ομάδα του Ντε Ραφαέλε, η οποία στερήθηκε τις υπηρεσίες των τραυματιών Μπράμο, Βίντμαρ και Τσερέλα, ενώ στην τέταρτη περίοδο τη διαφορά έκανε ο Μίτσελ Γουάτ. Παρόλα αυτά, όταν η Βίρτους κατάφερε έστω και για λίγο να επιβάλει τον ρυθμό της, έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος της. Ο Τεόντοσιτς έκανε σπουδαία δουλειά είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας, ο Μπελινέλι ήταν σχεδόν άχαστος από τη γραμμή των βολών και εν τέλει, με αρκετό κόπο, η Βίρτους κατάφερε να φτάσει στη 14η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.

Για τη Βενέτσια ήταν η δεύτερη σερί ήττα στη Lega Basket και δεύτερη φετινή από τη Βίρτους Μπολόνια, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη του πρώτου γύρου.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπελινέλι με 19 πόντους, εκ των οποίων οι 15 από βολές (15/16). Τρομερή εμφάνιση από τον Τεόντοσιτς με 17 πόντους (5/5 διπ., 2/4 τρ., 1/3 β.),  9 ασίστ, 3 ριμπάουντ και ισάριθμα λάθη. Διψήφιοι ακόμη οι Τεσιτόρι (11π, 7ρ.) και Ουίμς (12π.). Από τη Βενέτσια ξεχώρισαν ο Τονούτ με 22 πόντους και ο Γουάτ με 12 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 33-40, 56-57, 77-72.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.