”Φρένο” Πρίφτη στον… Πασκουάλ

Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και ακόμη πιο γερές άμυνες η Ούνιξ Καζάν πήρε σπουδαία νίκη για τη VTB από τη Ζενίτ με 59-58 χάρη σε ένα μεγάλο σουτ του Τζαμάρ Σμιθ.

Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και ακόμη πιο γερές άμυνες η Ούνιξ Καζάν πήρε σπουδαία νίκη για τη VTB από τη Ζενίτ με 59-58 χάρη σε ένα μεγάλο σουτ του Τζαμάρ Σμιθ. Κάπως έτσι η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη σταμάτησε το αήττητο σερί των 7 αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Για να συμβεί, όμως αυτό, χρειάστηκε ο Τζαμάρ Σμιθ να σκοράρει με 2”2 για το τέλος. Τον αγώνα έκριναν πάντως οι δύο πιο….άστοχοι παίκτες. Ο Σμιθ σκόραρε το νικητήριο καλάθι ενώ είχε συνολικά 3/13 σουτ στον αγώνα, ενώ την τελευταία -και άστοχη- προσπάθεια της Ζενίτ πήρε ο Μπίλι Μπάρον που τελείωσε το ματς με 1/7!

Παρά την ήττα, η Ζενίτ παραμένει στην κορυφή της VTB League με 14 νίκες -2 ήττες, ενώ η Ούνικς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 13-4.

Η Ζενίτ που πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εάν ξεπεραστούν τα προβλήματα της Ελληνικής ομάδας με τον ιο είχε καλύτερους παίκτες τους Ματέους Πονίτκα (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Αρτούρας Γκουντάιτις (15 πόντοι), ενώ ο Κέβιν Πάνγκος τελείωσε τον αγώνα με 0/9 σουτ! Πρώτοι σκόρερ της Ούνιξ ήταν οι Τζόρνταν Μόργκαν με 18 και Αϊζάια Κάνααν με 12 πόντους.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.