Συγκλονίζει ο Τόνι Γουάιτ: “Βοηθήστε με για να ζήσω”!

Τη δική του "μάχη ζωής" δίνει το τελευταίο διάστημα ο Τόνι Γουάιτ και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ζητάει την οικονομική βοήθεια του κόσμου για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Τη δική του “μάχη ζωής” δίνει το τελευταίο διάστημα ο Τόνι Γουάιτ. Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, του Άρη και του Παπάγου έχει διαγνωστεί με λευχαιμία, κάνει χημειοθεραπείες τους τελευταίους μήνες και ζητάει την οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος των θεραπειών. 

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τόνι Γουάιτ: 

“Το όνομα μου είναι Τόνι Γουάιτ και διαγνώστηκα με λευχαιμία τον Σεπτέμβριο του 2018. Το μοναδικό ρίσκο που υπήρχε, ήταν το γεγονός ότι εκτέθηκα στη δουλειά μου στο βενζόνιο και την ακτινοβολία. Έπαιξα μπάσκετ στο UT από το 1983 ως το 1987. Η λευχαιμία άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και δεν έχω καταφέρει να εργαστώ από τη στιγμή της διάγνωσης.

Έχω ήδη κάνει δύο γύρους χημειοθεραπειών, οι οποίες βοήθησαν, όμως ο γιατρός μου λέει ότι αυτός ο τύπος του καρκίνου εξελίσσεται και θα επιστρέψει πιο δυνατός, αν απλά συνεχίσω τις θεραπείες και δεν υποβληθώ σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Βρίσκομαι ήδη στο Νασβιλ για τις πρώτες εξετάσεις. Θα συνεχίσω τις χημειοθεραπείες σύντομα και σε 4-6 εβδομάδες θα κάνω την μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οποιοδήποτε ποσό μπορείτε να προσφέρετε ως δωρεά για να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω βαθύτατα. Σας ευχαριστώ και να σας ευλογεί ο Χριστός”. 

Μπορείτε να βοηθήσετε εδώ τον Τόνι Γουάιτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.