Αίσιο τέλος για την Εθνική Νιγηρίας (pic&vid)

Το όνειρο που παραλίγο να καταλήξει σε εφιάλτη.

Το δικό τους δράμα ζούσαν τον τελευταίο καιρό τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Νιγηρίας. Μπορεί να ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στο Παγκόσμιο της Κίνας, εντούτοις έφτασαν πολύ κοντά στο να γίνουν η πρώτη ομάδα που δε θα μπορούσε να πάει σε μια τέτοια διοργάνωση λόγω οικονομικής δυστοκίας.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το … κάζο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή κατόπιν παρέμβασης της Ομοσπονδίας που σε ανακοίνωσή της ανέφερε τα παρακάτω: «Με πολλούς να αναρωτιούνται, αν η πολυπόθητη οικονομική ενίσχυση από την Κυβέρνηση έχει έρθει, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μούσα Κίντα είπε, ότι η ίδια η Ομοσπονδία θα αναγκαζόταν να ψάξει για πόρους μέσω δανεισμών. Ο ίδιος πρόσθεσε, όμως, ότι η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος, για να πάει η Νιγηρία στην Κίνα ως η πρώτη ομάδα, που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο, λόγω της καθυστέρησης από την Κυβέρνηση στο να μας δώσει τους αντίστοιχους πόρους. Η Ομοσπονδία έκανε, όμως, τις κατάλληλες ενέργειες για να διασφαλίσουμε, ότι δε θα εξευτελιστούμε παγκοσμίως, χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κύριος Κίντα εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι η Κυβέρνηση θα παρέμβει και θα σώσει την ομάδα και την Ομοσπονδία οικονομικά, προτού αρχίσει η διοργάνωση».
Αξίζει να σημειωθεί πως πιθανόν αυτήν η Εθνική Νιγηρίας να είναι κι η … καλύτερη όλων των εποχών στην ιστορία της χώρας με τους ανθρώπους της να εκφράζουν ελπίδες ακόμη και για … μετάλλιο.

Στο μεταξύ αυτές ήταν οι δηλώσεις απογοήτευσης του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Άλεξ Νουόρα, προ διημέρου …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.