Πέρασε στην αντεπίθεση ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσουν ορισμένοι να παίρνουν αποφάσεις για τον ίδιο.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσουν ορισμένοι να παίρνουν αποφάσεις για τον ίδιο. Ο Ισπανός παίκτης δεν έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της χώρας του, όμως ήδη αρκετά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου κάνουν λόγο για τελευταία παρουσία του έμπειρου γκαρντ με τη φανέλα των «φούριας ρόχας». 

Χαρακτηριστικά, ο Ναβάρο τόνισε: «Θα δούμε. Το διασκεδάζουμε ακόμα . Δεν ξέρω ποιος θα αποχωρήσει από την εθνική. Είναι μεγάλη κουβέντα που πρέπει να ανοίξουμε σχετικά με τον κύκλο της ομάδας και το αν έχει κλείσει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν την εμπειρία όπως οι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιούλ, που μπορούν να γίνουν οι νέοι ηγέτες. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αντοχές μου, πώς θα τελειώσει η ερχόμενη σεζόν και την σωματική κατάσταση που θα βρίσκομαι. Κάποιοι δεν θέλουν να με βλέπουν εδώ, αλλά θα πρέπει να σκάσουν να μιλούν για μένα, όπως και για άλλους παίκτες».

Στη συνέχεια, ο Ναβάρο συμπλήρωσε: «Κατά την διάρκεια του πρώτου μου ματς στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ δεν πίστευα ότι θα πάρω μέρος σε 5 διοργανώσεις. Αυτή η εθνική είναι απόλυτα επιτυχημένη. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.