Τεόντοσιτς: «Καλύτερο από ριάλιτι»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου και συμπλήρωσε πως είναι καλύτερο για τους συμπατριώτες του να βλέπουν την εθνική ομάδα της χώρας του, από κάποιο ριάλιτι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου και συμπλήρωσε πως είναι καλύτερο για τους συμπατριώτες του να βλέπουν την εθνική ομάδα της χώρας του, από κάποιο ριάλιτι. Ο Σέρβος γκαρντ συμπλήρωσε πως δεν πρέπει να σταθεί η ομάδα του στον χαμένο τελικό με τις ΗΠΑ, αλλά στην πορεία της μέχρι την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Χαρακτηριστικά, ο Τεόντοσιτς υπογράμμισε: «Αυτό το μετάλλιο είναι γλυκό σαν σοκολάτα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο, λόγω του τρόπου, με τον οποίο φτάσαμε να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα από την ήττα στον τελικό, όπου η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Οι συμπατριώτες μας έχουν λόγο να γιορτάσουν. Δεν είναι μόνο η επιτυχία μας, αλλά κι όλα αυτά τα μετάλλια που πήραμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Για δύο εβδομάδες, τουλάχιστον, ελπίζουμε ότι καταφέραμε να ενθουσιάσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Για να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να παρακολουθούν ριάλιτι σόου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.