Ντουράντ: «Με βοήθησε το ολυμπιακό τουρνουά»

Ο Κέβιν Ντουράντ υπογράμμισε πως το ολυμπιακό τουρνουά και το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε τον βοήθησε να γίνει η ζωή του ευκολότερη.
Δημοσίευση: 23/08/2016 - 12:29
Ο Κέβιν Ντουράντ υπογράμμισε πως το ολυμπιακό τουρνουά και το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε τον βοήθησε να γίνει η ζωή του ευκολότερη. Το νέο απόκτημα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία των Αμερικανών στο τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο. 

Χαρακτηριστικά, ο Ντουράντ δήλωσε: «Ήταν μια θεραπεία για μένα, μετά την μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, αυτό το Τουρνουά. Έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Ήξερα ότι ερχόταν η αντίδραση. Ήταν σίγουρα διαφορετικά για μένα, όμως, το να έρθω εδώ, σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι με αποδέχονται και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο από το να είναι φίλοι μου, ήταν αυτό χρειαζόμουν».

Σχετικά με το αν θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Θα είμαι 31 στα 32...».

Επίσης, υπογράμμισε για το αν θέλει να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Καρμέλο Άντονι: ««Θέλω σίγουρα να τον περάσω. Μόνο και μόνο επειδή είναι ο... Μέλο, θα ήθελα να τον περάσω! Όμως, τώρα δεν ξέρω αν θα παίξω. Ποιος ξέρει; Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί σε τέσσερα χρόνια. Απλώς θα διασκεδάσω αυτό το μετάλλιο τώρα».