Νίκος Γκάλης: Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ στη Nova!

Σπέσιαλ τριήμερο (9-11/10) αφιέρωμα με συνεντεύξεις, άγνωστες ιστορίες και πλούσιο οπτικό υλικό με αφορμή την ένταξη του στο Hall of Fame.

Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 21:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV), το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα «Legend Stories Special Edition: Νίκος Γκάλης» (https://www.youtube.com/watch?v=eLMHKiO7YHk) με αφορμή την είσοδο του «Θεού» του ελληνικού μπάσκετ στο Hall of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ.

Το κάθε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 24:00 στο Novasports3HD, ενώ την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 14:00, θα προβληθούν back to back όλα τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ στο Novasports1HD.

Ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Δημήτρης Καρύδας, ταξίδεψε στην Αμερική με την ευκαιρία της βραδιάς που διοργανώθηκε στην πόλη που «γέννησε» το μπάσκετ, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, για την είσοδο του μεγάλου αθλητή στο Naismith Hall of Fame, την ύψιστη τιμή για έναν μπασκετμπολίστα.  Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν ένα οδοιπορικό που ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και τα πρώτα σουτ σε ανοιχτά γήπεδα, το πρώτο γυμνάσιο, τα κολεγιακά χρόνια, τον ερχομό στην πατρίδα, τα χρόνια του Άρη, το Ευρωμπάσκετ, την καταξίωση και τη δόξα στην Ελλάδα, το μουσείο του μπάσκετ και καταλήγει στο κόκκινο χαλί του Naismith Hall of Fame.

Στο ντοκιμαντέρ εκτός από την αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Γκάλη στον Δημήτρη Καρύδα, εμφανίζονται και μιλούν για τον «γκάγκστερ» μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ και όχι μόνο. Τρέισι  Μακ Γκρέιντι (Hall of Fame, πρώην παίκτης  NBA) Μπιλ Σελφ (Hall of Fame, πρώην προπονητής του Kansas University), Σπένσερ Χέιγουντ (Hall of Fame, πρώην παίκτης  NBA), Παναγιώτης Γιαννάκης, Χρήστος Μιχαηλίδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος , Γιούρι Ζντόβτς, Νίκος Μπουντούρης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζο Αρλάουκας, Μιχάλης Κακιούζης εξιστορούν όσα έζησαν μαζί είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις αθλητικών στο www.novasports.gr

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για αποκλειστικό περιεχόμενο από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.