Σπανούλης: «Το μεγαλύτερο χαμόγελο μου είναι για την έμπνευση που έδωσα σε ταλαντούχους παίκτες» (vid)

Ο πρώην παίκτης και δόκιμος προπονητής μίλσηε στο ίδιο τραπέζι με τον Τόνι Πάρκερ και την μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς για την ανάδειξη και την διαπαιδαγώγηση Ευρωπαίων ταλαντούχων παικτών.

O Τόνι Πάρκερ, ο Βασίλης Σπανούλης και η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς συζήτησαν για την ανάδειξη Ευρωπαίων ταλαντούχων παικτών στο ντοκιμαντέρ «Table Talk: Life of a Prospect» που ετοίμασε η Ευρωλίγκα, με αφορμή την διοργάνωση των τριών πρώτων τουρνουά «Next Generation» και παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Σπανούλης άρχισε, ήδη, τα πρώτα προπονητικά του βήματα στο «Next Generation», λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της ένδοξςη καριέρας του και μίλησε για την διαδικασία ανάδειξης νέων παικτών, ενώ για την ίδια προοπτική, ο Τόνι Πάρκερ επισήμανε ότι κάθε νέος παίκτης πρέπει να δουλεύει το ταλέντο του, καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς στο ΝΒΑ μίλησε στον Σακίλ ‘Ο Νηλ και αναφερόμενος στα πρότυπα του, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ακούγοντας τον απάντησε: «Αυτό είναι και το μεγαλύτερο χαμόγελο που μπορώ να έχω. Ότι έπαιξα ρόλο και ενέπνευσα τόσο ταλαντούχους παίκτες».

Δείτε το «Table Talk: Life of a Prospect» της EuroLeague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.