Ζάλγκιρις-Λιετκαμπέλις 84-70: Καταπληκτικός Καλαϊτζάκης κόντρα στους πρωταθλητές

Η Λιετκαμπέλις ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Ζάλγκιρις Κάουνας όπως ήταν φυσιολογικό, όμως ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι εξαιρετικός.

Την 10η νίκη της στο λιθουανικό πρωτάθλημα (ρεκόρ 10-1) πανηγύρισε η Ζάλγκιρις Κάουνας σε βάρος της Λιετκαμπέλις (ρεκόρ 7-5).

Η ομάδα του Ζντοβτς τα κατάφερε μάλλον πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η διαφορά κυμαινόταν σε διψήφια επίπεδα.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για τους πρωταθλητές Λιθουανίας με 23 πόντους και 5 ασίστ, ενώ οι Εντγκάρας Ουλανόβας (15 πόντους, 8 ριμπάουντ) και Ρεγκιμάντας Μινιότας (13 πόντους, 8 ριμπάουντ) προσέφεραν πολύτιμες λύσεις.

Για την Λιετκαμπέλις, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν καταπληκτικός για ακόμη ένα φετινό ματς με 19 πόντους (3/6 τρίποντα). Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου ντεμπούταρε και με την Εθνική μας ομάδα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στο ματς με την Λευκορωσία.

Η Ζάλγκιρις βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Euroleague μετά το τραγικό της ξεκίνημα, όμως την Παρασκευή (10/12) θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Η δε Λιετκαμπέλις έχει παιχνίδι την Τετάρτη (08/12) για το Eurocup κόντρα στην πολύ ισχυρή Μπανταλόνα και θα θελήσει να φτάσει τις 3 νίκες (2-3 ρεκόρ).

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 37-31, 65-51, 84-70


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.