Ντράζεν Πέτροβιτς: «Υπέρτατη δύναμη» ο τίτλος της ταινίας για την ζωή του «Μότσαρτ»

H ζωή των 28 χρόνων του Κροάτη σταρ θα γυριστεί σε ταινία με την συμμετοχή της μητέρας και του αδελφού του.

Με σεναριογράφο τον Ιβάν Τούρκοβιτς Κρνίγιακ και σκηνοθέτη τον Κροάτη Ντανίλο Σερμπέντζιγια, η ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς, εντός, αλλά κυρίως εκτός των γηπέδων, θα γυριστεί σε ταινία που έχει προγραμματισθεί να εμφανισθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 2023.

Το νήμα της ζωής του “Μότσαρτ” κόπηκε σε ηλικία 28 ετών, εκείνο το βροχερό απόγευμα της 7ης Ιουνίου 1993 στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο, έξω από το Μόναχο και από την επιστροφή του από το Βρότσλαβ της Πολωνίας, στο Ζάγκρεμπ, αφήνοντας φτωχότερο το παγκόσμιο μπάσκετ και “πλημμυρίζοντας” με αναμνήσεις κάθε φανατικό θαυμαστή του και “εραστή” του αθλήματος για όσα πρόλαβε να δείξει ο Κροάτης σταρ της Τσιμπόνα, της Ρεάλ και των Νιου Τζέρσει Νετς.

Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται στην διέρευνση των δυο πρώτων επενδυτών που θα καλύψουν το οικονομικό κόστος, ενώ δεν έχει γίνει η επιλογή του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Ντράζεν Πέτροβιτς. Στην ταινία για λίγες και μικρές σκηνές των γυρισμάτων, θα συμμετέχουν η μητέρα του Ντράζεν, Μπισέρκα και ο αδελφός του, Άτσα.

Ο τελικός τίτλος για την ταινία δεν έχει επιλεγεί, αλλά ως πρώτη πρόταση είναι «Η υπέρτατη δύναμη – Η ιστορία του Ντράζεν Πέτροβιτς» και τα γυρίσματα θα αρχίσουν το 2022. Η προβολή της ταινίας που θα έχει και πλάνα από την ένδοξη καριέρα του, έχει προγραμματισθεί με την συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατο του “γιού του διαβόλου”.

«Αυτή δεν θα είναι μία ακόμη ταινία για τον αθλητισμό, αλλά ένα δράμα που καταπιάνεται με το φαινόμενο του Πέτροβιτς, το μαχητικό πνεύμα του, την ιδιοφυία του και τον χαρακτήρα του που ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή. Η ταινία θα επικεντρωθεί στην προσωπική του ζωή, μακριά από τα γήπεδα και θα εξετάσει τις προκλήσεις και τις ανασφάλειες του να είναι ένας μοναδικός αθλητής» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.