Υπό το φάσμα τιμωριών, τέσσερις ομάδες της Basket League

Η ΕΕΑ απέρριψε τις αιτήσεις «θεραπείας» του Απόλλωνα Πάτρας, του Ηρακλή, του Κολοσσού και του Άρη και σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών, αναλόγως των παραπτωμάτων τους

Το πρωτάθλημα της Basket League, έχει αρχίσιε και ήδη έχουν διεξαχθεί δυο αγωνιστικές, αλλά η βαθμολογία μπορεί να αλλάξει άμεσα, πέραν των αγωνιστικών αποτελεσμάτων των ομάδων. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ύστερα από 3 αναβολές, αποφάσισε να απορρίψει τις αιτήσεις «θεραπείας» που είχαν κάνει οι ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, Ηρακλής, Κολοσσός και Άρης, ώστε να απέφευγαν την αφαίρεση βαθμών από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, λόγων των παραπτωμάτων τους στους φακέλους που είχαν καταθέσει για το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Δηλαδή, το 1/4 των ομάδων της Basket League, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στο εν εξελίξει πρωτάθλημα και ενδεχομένως να αλλάξει τους στόχους κάθε ομάδας που θα υποστεί την τιμωρία, σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει υπογραφτεί απ΄ όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηρακλής, ο Αρης και ο Απόλλωνας Πάτρας έχουν οικονομικά…κενά στους φακέλους τους, ενώ ο Κολοσσός ήταν εκπρόθεσμος στην κατάθεση του φακέλου του και θα τιμωρηθεί με μείον έναν βαθμό. Αυτό που πέτυχε ο ΕΣΑΚΕ, πριν απ’ έναν μήνα και γνωρίζοντας ότι θα υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες ΚΑΕ για την έγκριση τους από την ΕΕΑ. είναι η μείωση των βαθμών ποινής, συγκριτικά με τις ομάδες της Super League, καθώς η βαθμολογία στο μπάσκετ, δεν έχει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στις ομάδες μπάσκετ, θα επιβάλλεται αφαίρεση βαθμών από έναν έως πέντε βαθμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.