Παναθηναϊκός – Προμηθέας 92-83: “Πράσινη” η πρώτη κούπα της σεζόν (hls)

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε τους Πατρινούς στον τελικό του Super Cup με MVP της διοργάνωσης να αναδεικνύεται ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα στον τελικό του σούπερ καπ που πραγματόποιήθηκε στην Πάτρα με σκορ 92-83 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Αϊζέια Μάιλς να είναι σε καλή βραδιά και να βοηθάει την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι, ενώ οι Πατρινοί έβρισκαν αρκετές λύσεις και από την περίμετρο.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολυφωνία στην επίθεση, με τον Παπαπέτρου να δίνει αρκετές λύσεις και μια σταθερότητα κατάφερε να χτίσει μια διαφορά κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτό η οποία έφτασε στους 16 πόντους με τους “πράσινους” να λειτουργούν σωστά και στις δυο πλευρές του παρκέ περιορίζοντας αρκετά την δημιουργία του Προμηθέα.

Η ομάδας της Πάτρας δεν παράτησε το παιχνίδι προσπάθησε να επιστρέψει και να κλείσει την διαφορά κάτι που έκανε ως ενός σημείου αφού πλησίασε μέχρι και στους έξι πόντους με την ομάδα όμως του Δημήτρη Πρίφτη να έχει τον έλεγχο και να φτάνει στην τελική επικράτηση.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Παπαπέτρου με 20 πόντους ενώ άλλους 15 σκόραρε ο Γουάιτ, 14 πρόσθεσε ο Παπαγιάννης που αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης με άλλους 10 να συμπληρώνει ο Μέικον. Στην αντίπερα όχθη 18 είχε ο Μάιλς, 13 ο Ρογκαβόπουλος και άλλους 11 πρόσθεσε ο Γιαννόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 27-16, 23-24, 16-20

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.