Βουγιόσεβιτς: «Ο Ίβκοβιτς μολύνθηκε από τα περιστέρια που λάτρευε»

O Σέρβος τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μολύνθηκε από τα περιστέρια που καλλιεργούσε και φρόντιζε προσωπικά σε καθημερινή βάση.

Ο Σέρβος προπονητής, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε την αιτία που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του Ντούσαν Ίβκοβιτς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνοντας ότι έχει ιατρική πληροφόρηση και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο «Ντούντα» έπαθε μόλυνση από τα περιστέρια τα οποία ήταν και το μεγάλο πάθος του, εφάμιλλο με το μπάσκετ.

Ο Ίβκοβιτς έφυγε το πρωί της Κυριακής σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Η επίσημη ιατρική αιτία για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι η εισχώρηση νερού στα πνευμόνια του και η ύπαρξη έρπη, ενώ ο Βουγιόσεβιτς μίλησε για τις μολυσματικές ασθένειες που ενδεχόμενα μεταδίδουν τα περιστέρια στον άνθρωπο και στην περίπτωση του συμπατριώτη και συναδέλφου του, η καθημερινή ενασχόληση του με την καλλιέργεια των περιστεριών, του προκάλεσε μόλυνση.

«Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται «αύριο» είπε χαρακτηριστικά ο Βουγιόσεβιτς και συνέχισε.

«Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.