Διεθνή φιλικά: «Πολυβόλο ο Χεζόνια, νίκες για την Παρτίζαν του «Ζότς» και την Λιετκαμπέλις του Καλαϊτζάκη

Ο Κροάτης φόργουορντ σημείωσε 20 πόντους στην φιλική νίκη της Ούνικς με αντίπαλο την Ρούνα-Στην Βενέτσια ο Χαραλαμπόπουλος ήταν βασικός στο παιχνίδι του ιταλικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Φορτιτούτο.

Ο Μάριο Χεζόνια εξελίσσεται σε ηγέτη της Ούνιξ Καζάν, τουλάχιστον, όπως δείχνει με τις εμφανίσεις του, στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Ο Κροάτης φόργουορντ που αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του, Παναθηναϊκό, σκόραρε 21 πόντους, κέρδισε 6 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» στη φιλική νίκη επί της Ρούνα (101-71), ενώ ο Αϊζάια Κάνααν πέτυχε 18 πόντους και ο Λορέντζο Μπράουν είχε 16 πόντους και 2 ασίστ.

Με ήττα συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάνις Στρέλνιεκς με τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κάουνας ηττήθηκε από τη Λιετκαμπέλις σε φιλικό αγώνα με 80-82 και ο Στρέλνιεκς είχε 11 πόντους με 3/6 τρίποντα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε θετική παρουσία για τους νικητές με επτά πόντους (2/4 τρ, 4 ριμ και 3 ασίστ. Για τη Ζαλγκίρις ο Λεκαβίτσιους σημείωσε 14 και ο Νέμπο 13 πόντους.

Χωρίς τον Κέβιν Πάντερ για δεύτερο φιλικό παιχνίδι, η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε εύκολα την Τσεντεβίτα Ολίμπια (100-83) και κατέκτησε τρίτη θέση του «Λιμπούρνια Καπ».

Ο πρώην παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Άλεν Σμάιλαγκιτς, ήταν με 22 πόντους ο πρώτος σκόρερ των νικητών και τον ακολούθησαν στην παραγωγή του σκορ, ο Ράντε Ζάγκορατς με 12 και οι Κούρουτς 8 κι ο Ζακ ΛεΝτέι 9.

Πρώτος σκόρερ της Τσεντεβίτα Ολίμπια ήταν ο Μάρκους Κιν με 18 πόντους, ενώ ο Ζακ Όγκαστ πέτυχε 14.

Το νικηφόρο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βενέτσια έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που είχε 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 17 λεπτά, στην επικράτηση της ομάδας της Βενετίας, με αντίπαλο την Φορτιτούτο Μπολόνια (83-70), κατακτώντας το Super Cup. O Xαραλαμπόπουλοςήταν στην αρχική πεντάδα της Βενέτσια.

Για την Βενέτσια. πρώτος σκόρερ ήταν ο Τονούτ με 14 πόντους, ενώ ο Βιτάλι σκόραρε 13 πόντους του, ενώ για την Φορτιτούτο, ο Μπαλντάσο είχε 16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.