«Κρέμασαν» την σφυρίχτρα τους, οι Σχινάς και Μπίκας

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος που έχει συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας του και επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες αξιολόγησης της ΟΔΚΕ, προτίθεται να προφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Το φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με τους London Lions (29/8) στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων. ήταν και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Τόμι Σχινά και του Βασίλη Μπίκα, στην ελληνική διαιτησία, λόγω της συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας (50 έτη). Η ΟΔΚΕ δεν έχει συμπεριλάβει τους δυο διαιτητές στους πίνακες αξιολόγησης για την επόμενη σεζόν 2021-22 και οι δυο ρέφερι, μετά την μακρά σταδιοδρομία τους στα γήπεδα του μπάσκετ, με τις γκρί εμφανίσεις τους. αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα δρώμενα της ελληνικής διαιτησίας που «σπαράσσεται από την πρόσφατη διαμάχη ΟΔΚΕ-ΚΕΔ.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης οι Τόμι Σχινάς και Βασίλης Μπίκας με ένα ποστάρισμα τους στον λογαρισμό τους στου facebook είπαν το «αντίο» και ανήρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο Σχινάς έγραψε, απευθυνόμενος στον συνάδελφο του:  

«Αδερφέ μου Βασίλη Μπίκα για πολλά χρόνια τρέξαμε μαζί στα γήπεδα όλης της Ελλάδας. Απόψε μας έτυχε στο τελευταίο μας παιχνίδι να εγκαινιάσουμε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε κι εμείς να αποτελέσουμε μέρος μιας ένδοξης ιστορίας γι αυτό το γήπεδο. Τα καλύτερα έρχονται!!!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.