Ο Πιτίνο επιστρέφει στην Ελλάδα!

Το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο θα βρεθεί στην Αθήνα τον Αύγουστο προκειμένου να συμμετάσχει σε τουρνουά, όπου μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός προπονητής είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην Ελλάδα για φιλικούς αγώνες, με το Αϊόνα να επισημοποιεί τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Η ομάδα του αμερικανικού πανεπιστημίου θα βρεθεί στην Αθήνα από τις 19 έως τις 30 Αυγούστου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, το Λαύριο, τον Ιωνικό Νικαίας και το Περιστέρι (δύο φορές).

Είναι μια πολύ καλή περίοδος να υπάρξει αυτός ο δεσμός με την ομάδα και η Ελλάδα αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό. Συνήθως ο ανταγωνισμός δεν είναι αυτός που θέλεις σε τέτοια ταξίδια. Θα παίξουμε απέναντι σε τέσσερις επαγγελματικές ομάδες, εκ των οποίων η μία αγωνίζεται στην EuroLeague και αποτελεί την πρώην μου ομάδα.

Το να παίξουμε πέντε ματς σε επτά ημέρες στην Αθήνα αποτελεί μια σπουδαία εμπειρία. Μιλώντας και από πλευράς κουλτούρας δεν θα μπορούσαμε να πάμε κάπου καλύτερα από την Ελλάδα. Το ταξίδι, η εμπειρία, το ανταγωνισμός… Είναι ταξίδι ζωής για αυτά τα νεαρά παιδιά“, σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.