Υπόκλιση στον…κύριο Νίκο Ζήση

Το αποτύπωμα του ήθους που άφησε ο Νίκος Ζήσης στο ελληνικό μπάσκετ, αναφέρεται σε όλες τις αναρτήσεις της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, των ομάδων που ήταν αντίπαλοι του και της παράταξης «Δώσε Πάσα».

Για το ήθος του , τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αγωνιστική υποδειγματικότητα του Νίκου Ζήση που αποχώρησε από το μπάσκετ, σε ηλικία 37 ετών και δυο ημέρες μετά την ίδια απόφαση που πήρε ο αδελφικός φίλος του, κουμπάρος του και συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα, Βασίλης Σπανούλης, μίλησαν στις αναρτήσεις τους, η ΕΟΚ και οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης.

Το tweet της ΕΟΚ που επαναλαμβάνει την αναφορά του Νίκου Ζήση για το πάθος που είχε και θα έχει, πάντα για την Εθνική ομάδα, στην δήλωση της αγωνιστικής αποχώρησης:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον Νίκο Ζήση ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής του. Ήταν τιμή μας που υπήρξες αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια», ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών.

«Ήσουν υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, μέσα και έξω από τα παρκέ και αποτέλεσες παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για το ήθος και τα όσα σπουδαία πέτυχες στην αξιοθαύμαστη καριέρα σου», ανέφερε το tweet του Παναθηναϊκού

Για τον Ζήση έκανε tweet και η ΚΑΕ Άρης, με τον 37χρονο να απαντάει και να ευχαριστεί! «Νίκο Ζήση, ήσουν πρότυπο αθλητή και συμπαίκτη, μα πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας, με ήθος και αρχές, εντός κι εκτός παρκέ . Συγχαρητήρια για όσα πέτυχες στη σπουδαία καριέρα σου και καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις στη συνέχεια!», έγραψε η ΚΑΕ Άρης.

ΕΣΑΚΕ: «Πολύ καλό παράδειγμα για την νέα γενιά»

Ο ΕΣΑΚΕ εξύμνησε, επίσης, το ήθος και την σοβαρότητα του Νίκου Ζήση με την σχετική ανάρτηση :

https://www.instagram.com/p/CQqUqiGhGec/?utm_source=ig_web_copy_link

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, «Δώσε Πάσα», αναφέρθηκε, επίσης, στην απόφαση του Νίκου Ζήση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά:

«Ένας παίκτης-κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ, ο Νίκος Ζήσης, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχοντας υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια ακούραστος εργάτης για το άθλημα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Η αγάπη του για τη φανέλα με το εθνόσημο, η σκληρή δουλειά του και η ταπεινοφροσύνη που τον χαρακτήριζαν διαχρονικά ως παίκτη, αποτελούν οδηγό για κάθε νέο παιδί που ασχολείται με το αγαπημένο μας άθλημα.

Νίκο, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.