Φασούλας: «Μόνη λύση οι εκλογές»

Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Πρώτα το μπάσκετ» πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη, επεισοδιακή συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης στην ομοσπονδία μπάσκετ.

Θέση για την επεισοδιακή συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και τις αντεγκλήσεις των άλλων δυο υποψηφίων για την προεδρία της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου και Άγγελου Παπανικολάου, πήρε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» και επίσης υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Φασούλας. Τα διορισμένα μέλη της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» στην προσωρινή διοίκηση, απείχαν της χθεσινής, διαδικτυακής συνεδρίασης (27/4), ενώ είχαν αποστείλει επιστολή, την Δευτέρα (26/4), ζητώντας ενημέρωση για συγκεκριμένα θέματα.

H δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα

Δυστυχώς το μπάσκετ, τον τελευταίο πολύ καιρό, είναι πηγή μόνο κακών ειδήσεων. Τα όσα συνέβησαν χθες το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με την «κατ’ επίφαση» συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν  σε όλους μας.
Μόνη λύση είναι οι εκλογές και η ανάδειξη μιας νέας διοίκησης από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το άθλημα, εξακολουθούν να το υπηρετούν και θα το φέρουν πάλι στην κορυφή.


Παναγιώτης Φασούλας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.