Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας 2-0: Έμεινε η προσπάθεια (hls)

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ Λάρνακας, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κωνσταντινούπολη και ηττήθηκε με 2-0 από την ομάδα του Ζεσούς στο "Ούλκερ Σταντιουμού".

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ Λάρνακας, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κωνσταντινούπολη και ηττήθηκε με 2-0 από τη Φενέρμπαχτσε στο “Ούλκερ Σταντιουμού”.

Η Τουρκική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Μπατσουαγί, ενώ το δεύτερο τέρμα της Φενέρ σημείωσε με αυτογκόλ ο Μάμας.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς (όσους έχει και η Ρεν), ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας είναι στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς.

Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντίρ, Αλιόσκι, Σαλάι, Γκουστάβο, Οσάγι – Σάμουελ (72′ Καντιόγλου), Γιουκσέκ, Λίνκολν (72′ Βαλένσια), Κρέσπο, Ρόσι (87′ Aζίζ), Μπατσουαγί (88΄Γκιουλέρ), Μορ (72′ Καχβετσί)

ΑΕΚ Λάρνακας: Πίριτς, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Μάμας, Σανχούρχο (69′ Ναούμ), Γκουστάβο Ενρίκε (80′ Τριτσκόφσκι), Φαράζ, Ράφα Λόπες (80′ Πονς), Άλτμαν (69′ Ολατούνζι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.