Σκόλα: «Δυνατή η Ελλάδα»

Αρκετά δύσκολο θα είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο Λουίς Σκόλα, ο οποίος τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αρκετά δυνατό.

Αρκετά δύσκολο θα είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο Λουίς Σκόλα, ο οποίος τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αρκετά δυνατό. Ο Αργεντινός παίκτης αναφέρθηκε και στη νίκη της «αλμπισελέστε» κόντρα στη Σενεγάλη.


Αρχικά, ο Σκόλα τόνισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα έχει δείξει πως είναι δυνατή ομάδα. Θέλουμε την πρώτη θέση και νομίζω πως δεν έχει σημασία με ποια εκ των Σερβίας, Βραζιλίας ή Γαλλίας θα παίξουμε. Αν εξαιρέσουμε την Ισπανία, την οποία ούτως ή άλλως αποφεύγουμε στους ’16’, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Θα αντιμετωπίσουμε όποιον κι αν βρεθεί στο δρόμο μας».


Στη συνέχεια, ο 34χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Απέναντι στη Σενεγάλη κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κι αν αποδίδουμε έτσι είναι δύσκολο να κάνουμε λάθος. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ελέγξαμε το ρυθμό, δεν αφήσαμε τη Σενεγάλη να τρέξει και να πάρει επιθετικά ριμπάουντ για να κερδίσει εύκολους πόντους. Ήμασταν έξυπνοι και σταθεροί. Φυσικά δεν είναι εύκολο να παίζουμε πάντα τόσο καλά, αλλά η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.