Ομπράντοβιτς σε Αταμάν: «Άξιζες την Ευρωλίγκα»

Έτοιμος να δοκιμάσει τις προπονητικές δυνατότητες του σε ομάδα του ΝΒΑ, αν του γίνει πρόταση, δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο πρώην τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς τηλεφώνησε στον Τούρκο προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές Αναντόλου, τον Εργκίν Αταμάν και τον συνεχάρη για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας στο Final-4 της Κολωνίας και την νίκη στον τελικό, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη στο «Haberturk» και αποκάλυψε ότι ο Ζότς, με τον οποίο είχαν μεγάλη κόντρα όταν ήταν στην Φενέρμπαχτσε, του είπε: «Το άξιζες και γι’ αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια».

H αναγνώριση του «Mister 9 titles», όπως αποκαλείται ο Σέρβος προπονητής στην επιτυχία του Αταμάν να οδηγήσει την Εφές στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είναι ξεχωριστή…

Ο προπονητής της Εφές παραδέχτηκε ότι άλλαξε τον χαρακτήρα του και αποφεύγει, πλέον, τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, ενώ δήλωσε έτοιμος να δουλέψει άμεσα σε ομάδα του ΝΒΑ, αν του γίνει πρόταση και να φύγει από την Εφές, έχοντας συμπεριλάβει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο του που επεκτάθηκε μέχρι το 2023, πριν το Final-4 της Ευρωλίγκα.

Οι δηλώσεις του Αταμάν: «Εάν είχα μείνει στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, μπορεί να μην είχα πραγματοποιήσει το όνειρό μου, που ήταν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Η Αναντολού Εφές θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα playoffs του ΝΒΑ με δύο προσθήκες ακόμα. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Εφές, αλλά εάν έρθει πρόταση από το ΝΒΑ θα πάω αμέσως. Έκανα λάθη στο παρελθόν και τώρα είμαι πιο ήρεμος. Άλλαξα τον εαυτό μου. Δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις».

Και το τέλος αποκάλυψε ότι: «Όταν αποσυρθώ από την προπονητική, τότε θα σκεφτώ να διεκδικήσω την προεδρία της Γαλατασαράι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.