Βολφ: «Έκπληκτος με τη Red Bull»

Δεν περίμενε ο Τότο Βολφ μια τόσο άσχημη εικόνα από τις νέες Red Bull στην πίστα της Χερέθ, τονίζοντας πως έμεινε έκπληκτος με αυτό το γεγονός.

Δεν περίμενε ο Τότο Βολφ μια τόσο άσχημη εικόνα από τις νέες Red Bull, τονίζοντας πως έμεινε έκπληκτος με αυτό το γεγονός. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes μίλησε για την εικόνα που είχε από τους τέσσερις φορές παγκόσμιους πρωταθλητές, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών στην πίστα της Χερέθ.

Αρχικά, ο Βολφ τόνισε: «Προσωπικά έχω μείνει έκπληκτος. Τα προβλήματα τις δύο πρώτες ημέρες ήταν αναμενόμενα, το να ολοκληρώσει όμως τις δοκιμές χωρίς να έχουν πολλά χιλιόμετρα, δεν ήταν αυτό που περίμενα από τη Red Bull».

Στη συνέχεια, ο αγωνιστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας συμπλήρωσε: «Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι συνέβη, έχω μόνο διαβάσει τα σχόλια. Είναι όμως μία καλή ομάδα με ουσιαστική προσέγγιση και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Επομένως δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι στο τέλος θα λύσουν τα προβλήματα είτε αυτά αφορούν στον κινητήρα είτε στο πλαίσιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.