Εντυπωσίασε η νέα Mercedes W05

Η Mercedes παρουσίασε στην πίστα της Χερέθ, το νέο της μονοθέσιο, το οποίο ονομάζεται W05 και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 12:28

Η Mercedes παρουσίασε στην πίστα της Χερέθ, το νέο της μονοθέσιο, το οποίο ονομάζεται W05 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το νέο «ασημένιο βέλος» έχει διαφορετική μπροστινή αεροτομή, βάσει των νέων κανονισμών, όμως αυτή διαφέρει αισθητά από τις αντίστοιχες των McLaren, Williams και Lotus. Στην παρουσίαση βρέθηκε και το δίδυμο των πιλότων της γερμανικής ομάδας, οι Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιουίς Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε στο περιθώριο της παρουσίασης: «Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου με την Mercedes και νιώθω σαν να είμαι μέλος της ομάδας χρόνια, μέσω της σχέσης που δημιουργήσαμε την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, πρόκειται να είναι μια χρονιά που θα μάθουμε πολλά. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να πάρουμε θα είναι πραγματικά μία πρόκληση. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ίσως ο πιο μικρός. Πέρασα τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά κάνοντας προπόνηση στο βουνό, βάζοντας τούρμπο στο σνοουμομπίλ , ώστε να συνηθίσω την αίσθηση της επιτάχυνσης με αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Χάμιλτον τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος να δω το νούμερο "44" στο μονοθέσιο ξανά. Είναι ο αριθμός με τον οποίο ξεκίνησα στα καρτ και με τον οποίο κέρδισα το πρώτο μου πρωτάθλημα».