Πονάει ακόμα…

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των MotoGP, Βαλεντίνο Ροσι βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση απ ότι αναμενόταν στα δοκιμαστικά της Σεπάνγκ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των MotoGP, Βαλεντίνο Ροσι βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση απ ότι αναμενόταν στα δοκιμαστικά της Σεπάνγκ.

Ο ίδιος βέβαια, που προσπαθεί να κάνει τις τελευταίες βελτιώσεις στην Ducati του, στην πίστα της Μαλαισίας και έριξε τις ευθύνες για την επίδοσή του στο γεγονός ότι έχει πολύ περισσότερα πράγματα να δοκιμάσει την δεύτερη ημέρα.

Πάντως στα πρώτα δοκιμαστικά της χρονιάς είχε τον 12ο χρόνο μένοντας 1.791 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώην αναβάτη της Ducati και νυν της Honda, Κέισι Στόνερ που ήταν ταχύτερος όλων.

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εγχείρηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στον ώμο του, που όπως ήταν λογικό επηρέασε και τις επιδόσεις του:

“Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά όχι ο ώμος μου. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα βρίσκομαι στο φυσιολογικό χρόνο αποθεραπείας, ήταν μια δύσκολη εγχείρηση και χρειάζεται χρόνο. Ο γιατρός βέβαια μου είχε πει ότι αν πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση εδώ, σε αυτό το τεστ, τότε θα έπρεπε να κάνω πολύ πιο πριν την επέμβαση χάνοντας τουλάχιστον τους 2-3 τελευταίους αγώνες. Επειδή όμως εγώ ήθελα να αγωνιστώ μέχρι τέλους στο περσινό πρωτάθλημα, θεωρώ λογικό να έχω αυτή την εμφάνιση τώρα. Είμαι πολύ μακριά από το 100%, αλλά τουλάχιστον μπορώ να βρίσκομαι πάνω στη μηχανή μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.