Οι Πανοραμικές Οροφές της Opel

Άνοιξη Σημαίνει Φως και Χαρούμενη Διάθεση με Πανοραμικές Οροφές Opel. Απολαύστε εξαιρετική θέα ταξιδεύοντας με τα Grandland X, Crossland X, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer Zafira και με το νέο Combo Life.
Δημοσίευση: 17/04/2018 - 16:41
Η άνοιξη έφτασε, το γκρι του ουρανού έδωσε τη θέση του σε ένα λαμπερό μπλε και οι μέρες μεγαλώνουν, με τον ήλιο να αργεί να δύσει στον ορίζοντα. Το παραπάνω σκηνικό αποκτά μία άλλη διάσταση χάρη στις μεγάλες, πανοραμικές οροφές της Opel. Ο κατασκευαστής προσφέρει υψηλής ποιότητας κρυστάλλινες οροφές για πανοραμική θέα σε πολλά μοντέλα. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το αναζωογονητικό φως του ήλιου και τη μαγεία του έναστρου ουρανού στο νέο SUV Grandland X, στα κορυφαία Insignia Sports Tourer και Insignia Country Tourer, στο SUV πόλης Crossland X, στο επταθέσιο Zafira και το νέο Combo Life από μία εντελώς νέα και απρόσμενη προοπτική.

«Οι πανοραμικές οροφές των μοντέλων μας μεταμορφώνουν την κάθε διαδρομή σε μία μοναδική εμπειρία. Οι επιβάτες στις πρώτες και δεύτερες σειρές απολαμβάνουν την τέλεια  θέα, που έρχεται να προστεθεί στον απολαυστικό και περιπετειώδη χαρακτήρα των οχημάτων. Η κομψότητα των Grandland X, Insignia Sports Tourer και των υπόλοιπων μοντέλων αναδεικνύεται με τις κρυστάλλινες οροφές υψηλής ποιότητας» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel στον τομέα Πωλήσεων και Marketing, Πέτερ Κάσπερτ.

Τα δύο νέα SUV Opel Grandland X και Opel Crossland X εντυπωσιάζουν με τη σπορ σχεδίαση και την προαιρετική διχρωμία τους, ενώ η πανοραμική, κρυστάλλινη ηλιοροφή ανοίγει νέους ορίζοντες και πλημμυρίζει με φως την καμπίνα επιβατών. Όταν ο ήλιος είναι πολύ ισχυρός, ένα ηλεκτρικό σκιάδιο παρέχει προστασία στην καμπίνα επιβατών.  Η πανοραμική οροφή διατίθεται κατόπιν παραγγελίας με τα Grandland X και  Crossland X στην τιμή των 900 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Οι επιβάτες των Opel Insignia Sports Tourer και Opel Insignia Country Tourer μπορούν ομοίως να απολαύσουν τη θαλπωρή του ήλιου. Η ηλεκτρική, πανοραμική, συρόμενη, κρυστάλλινη οροφή 1.400 x 860 mm εκτείνεται πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών και χαρίζει στις σπορ ‘ναυαρχίδες’ της Opel μία ιδιαίτερα σοφιστικέ πινελιά. Επίσης διαθέτει ηλεκτρικά χειριζόμενο σκιάδιο, που ανοιγοκλείνει εύκολα μέσω του κεντρικού τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, οι κάτοχοι του Insignia μπορούν να ρυθμίσουν το εμπρός τμήμα της οροφής ώστε να ανασηκώνεται λίγο και να εμποδίζει την ενοχλητική αντίσταση του αέρα. Διαθέτοντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως προ-επιλογή και προστασία από παγίδευση, η συρόμενη/ανακλινόμενη κρυστάλλινη οροφή διατίθεται στην τιμή των 1.200 ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Το Opel Zafira δίνει την αίσθηση στους επιβαίνοντες ότι βρίσκονται σε διακοπές από τη στιγμή που μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Το πανοραμικό παρμπρίζ «ρέει» έως την πανοραμική οροφή, προσφέροντας θέα παρόμοια με αυτή του θαλάμου διακυβέρνησης αεροπλάνου, στην τιμή των 1.300 ευρώ. Ξεκινά από το καπό και φθάνει έως τη Β-κολώνα, ενώ η ηλιοροφή με το ηλεκτρικά χειριζόμενο σκιάδιο προεκτείνεται έως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενισχύοντας την ευάερη και ευήλια ατμόσφαιρα. Το ευέλικτο, επταθέσιο όχημα είναι ο κομψός συνοδός όλης της οικογένειας.

Σύντομα, η γκάμα μοντέλων της Opel που προσφέρουν «απεριόριστη θέα» θα συμπληρωθεί με το νέο Opel Combo Life. Η προαιρετική, πανοραμική οροφή δεν εξασφαλίζει απλώς φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αλλά είναι και εξαιρετικά πρακτική. Όταν παραγγέλνεται με πανοραμική οροφή, το Combo Life διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο οροφής που εκτείνεται στο κέντρο του οχήματος, με φώτα LED στάνταρ. Επιπλέον, σε αυτή τη διάταξη, το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με μία μεγάλη θήκη 36L που τοποθετείται πάνω από το ράφι στο χώρο αποσκευών. Έτσι, μπορεί να αξιοποιείται χώρος που σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πλήρως ανεκμετάλλευτος – χωρίς να παρεμποδίζεται η ορατότητα του μεσαίου καθρέπτη.