Αποχωρεί από το WRC ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το WRC το 2020, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία καριέρα με έξι παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το WRC το 2020, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία καριέρα με έξι παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο 35χρονος Γάλλος οδηγός της Citroen βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο επιτυχημένων οδηγών του παγκοσμίου πρωταθλήματος, πίσω από τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος μετράει εννέα παγκόσμιους τίτλους. Στην έως τώρα καριέρα του πανηγύρισε 46 νίκες στο WRC. Ο Οζιέ τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Όπως τόνισε μετά το τέλος της καριέρας του θα ασχοληθεί με τις σπουδές του, την οικολογία και το γκολφ.

Χαρακτηριστικά, ο Οζιέ δήλωσε: “Η καριέρα μου θα σταματήσει στα τέλη του 2020. Θέλω να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου ως σύζυγος και ως πατέρας. Να γίνω καλύτερος πατέρας. Να είμαι περισσότερες ώρες μαζί με τον γιο μου. Θα είναι να συνεχίσω τις σπουδές μου και να ασχοληθώ με θέματα οικολογίας. Πρόσφατα ξεκίνησα να παίζω γκολφ, το οποίο είναι εθιστικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.