Τρέχει κανονικά στην Ταϊλάνδη ο Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έχει κάτι ανησυχητικό, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Ταϊλάνδης και αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στον κυριακάτικο αγώνα.
Δημοσίευση: 04/10/2019 - 11:14
Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έχει κάτι ανησυχητικό, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Ταϊλάνδης και αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στον κυριακάτικο αγώνα. Ο Ισπανός αναβάτης έπεσε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των ελεύθερων δοκιμών και αφού πρώτα εξετάστηκε στο ιατρείο της πίστας, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να τα έβαλε με τον γιατρό του αγώνα, καθώς δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Χαρακτηριστικά, ο γιατρός του Moto GP της Ταϊλάνδης, Άνχελ Σάρτε δήλωσε: “Έχει μία κάκωση στην σπονδυλική στήλη, αλλά κανένα κάταγμα. Ήδη του δώσαμε κάποια αντιφλεγμονώδη και θα τον παρακολουθούμε. Είναι απολύτως καλά, σε καλή ψυχολογία. Με έβρισε, μάλιστα, επειδή δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο αλλά να παραμείνει στην πίστα και να συνεχίσει. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα για έναν μεγάλο αναβάτη”.