Ανανέωσε με τη Mercedes ο Μπότας

Η Mercedes διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Βάλτερι Μπότας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα χρόνο.

Η Mercedes διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Βάλτερι Μπότας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Φινλανδός πιλότος μετακόμισε στη γερμανική ομάδα το 2017 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση των τελευταίων δύο πρωταθλημάτων στη Formula 1.

Έτσι, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Mercedes να σκέφτεται το ενδεχόμενο αντικατάστασης του με τον Εστεμπάν Οκόν, η γερμανική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μπότας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι μέρος της ομάδας για τέταρτη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος της Mercedes για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. 

Οι επιδόσεις μου γίνονται όλο και καλύτερες κάθε χρόνο, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Στόχος μου είναι να στεφθώ πρωταθλητής της Formula 1. Η Mercedes είναι η καλύτερη επιλογή για να πετύχω τον στόχο μου. Έχω μεγάλη πίστη. Έχουμε εννέα αγώνες μπροστά μας και είμαι αποφασισμένος να βελτιώνομαι καθημερινά», δήλωσε ο 30χρονος πιλότος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.