MotoGP Grand Prix Γαλλίας

Ανάμικτα συναισθήματα για την ομάδα της Repsol Honda στο Le Mans με τον Πεντρόζα τρίτο και τον Μαρκέθ εκτός αγώνα.

Ανάμικτα συναισθήματα για την ομάδα της Repsol Honda στο Le Mans με τον Πεντρόζα τρίτο και τον Μαρκέθ εκτός αγώνα.
Ο Ντάνι Πεντρόζα πέτυχε σήμερα τον τρίτο συνεχόμενο τερματισμό του στο βάθρο των νικητών στον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Le Mans στη Γαλλία. 
Έχοντας εκκινήσει από την 13η θέση και μετά από μία εξαιρετική άνοδο μπροστά σε 104.000 θεατές – αριθμός ρεκόρ στο Le Mans – ο Ισπανός τερμάτισε στην τρίτη θέση. Την τελευταία φορά που ο Πεντρόζα τερμάτιζε στο βάθρο σε τρεις συνεχόμενους αγώνες ήταν το 2014 (Catalunya, Assen, Sachsenring), ενώ βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση ανάμεσα στους αναβάτες με τους περισσότερους τερματισμούς στο βάθρο των νικητών μετά τους Αγκοστίνι (159) και Ρόσι (224).
Ο αναβάτης της Honda έκανε πολύ καλή εκκίνηση και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην έβδομη θέση. Προσπέρασε τον Ντοβιζιόσο στο 10ο γύρο και τον Κράτσλοου στον επόμενο. Άρχισε μάλιστα να πλησιάζει τον Μαρκ Μαρκέθ όταν εκείνος γλίστρησε και εγκατέλειψε τον αγώνα από την τέταρτη θέση. 


Η πτώση του Ρόσι στον τελευταίο γύρο χάρισε στον Πεντρόζα 16 σημαντικούς βαθμούς, οι οποίοι τον ανέβασαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 17 βαθμούς από την κορυφή.
 
Ο Μαρκ πραγματοποίησε καλή εκκίνηση και διατηρούσε γρήγορο ρυθμό στην τέταρτη θέση όταν “έχασε” την πρόσφυση από το μπροστινό ελαστικό και έπεσε στην πρώτη στροφή στο 18ο γύρο. Παρά τη σημερινή του εγκατάλειψη, ο Μαρκέθ είναι 4ος στο Πρωτάθλημα, 27 βαθμούς πίσω από τον Βινάλες. 
Ο 6ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP είναι το Gran Premio d’Italia Oakley την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, ενώ η ομάδα της Repsol Honda θα λάβει μέρος στις δοκιμές της Catalunya αυτή την εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.