18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας – Η μάχη για τους βαθμούς

Στις 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας η 18η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων η οποία προσμετρά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Στις 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας η 18η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων η οποία προσμετρά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. 

Με δεδομένη την προσέλευση του κόσμου, τον καλό καιρό και τις πολλές συμμετοχές το μόνο που μένει είναι η αδυσώπητη μάχη με το χρονόμετρο η οποία θα δώσει το απαραίτητο θέαμα και στις τρεις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Α προηγείται ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης με Peugeot 106 και 80 βαθμούς (4 νίκες σε 4 αγώνες) ακολουθείται όμως από τον Καραμανώλη Νεκτάριο ο οποίος με το Toyota Starlet και τους 66 βαθμούς καραδοκεί και μπορεί να χτυπήσει την πρωτιά. Στις θέσεις τρία και τέσσερα οι Παπαδόπουλος Απόστολος με Peugeot 106 και ο Καραμανώλης Ιωάννης με Toyota Starlet έχουν από 58 και 52 βαθμούς αντίστοιχα που εκτός την μεταξύ τους κόντρα μπορούν να «χτυπήσουν» βαθμούς και για την δεύτερη θέση.
 
Στην κατηγορία Β ο Οικονομίδης Κώστας με Fiat Punto οδηγεί την κούρσα με 60 βαθμούς στους τρεις από τους τέσσερις τρεις αγώνες, αφού δεν αγωνίστηκε στον 4ο  γύρο του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να πλησιάσει επικίνδυνα ο Νταρίβας Δημήτρης με Fiat Punto GT και 50 βαθμούς. Οι Κουνατιάδης Δημήτρης και Καβατσικλής Θεόδωρος αμφότεροι με Opel Kadett δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν την πολυπόθητη δεύτερη θέση έχοντας  34 και 31 βαθμούς αντίστοιχα. Οι Πενέτης Μαρίνος με Ford Escort και 28 βαθμούς, Αγραφιώτης Γιάννης με Mazda 2 και 26 βαθμούς, Αμπατζίδου Αντωνία με BMW Z3 και 21 βαθμούς και Βασιλειάδου Αναστασία με Toyota Corolla και 18 βαθμούς μπορούν να απειλήσουν διεκδικώντας ακόμα και την τρίτη overall θέση της κατηγορίας τους.
 
Στην κατηγορία Γ, αυτή που προσφέρει θέαμα και ξεσηκώνει τα πλήθη η βαθμολογική κατάταξη μετά και τον 4ο γύρο δείχνει δώδεκα αθλητές οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν με άνεση μια από τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας. Εκτός των Προδρομίδη Απόστολο με 58 βαθμούς και Μαυροκέφαλο Σάββα με 40 βαθμούς αμφότεροι με Opel Manta, Καρυπίδη Θεόκλητο και Τσολακίδη Θεόδωρο με 34 βαθμούς αμφότεροι με Opel Ascona, Κεφάλα Θωμά με BMW E30 και 31 βαθμούς και Κοηνάκη Αντώνη με Opel Manta και 21 βαθμούς, ισοβαθμούν έξι αθλητές με 15 βαθμούς.

Αυτή η μικρή ανάλυση της γενικής βαθμολογίας μετά και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος αποτυπώνει με σαφήνεια τις προθέσεις των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτό, οπότε το ραντεβού την Κυριακή 11 π.μ. στον χώρο της εμποροπανήγυρις στην Πτολεμαΐδα είναι  αδιαπραγμάτευτο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.