Οι Παγκόσμιες Πρεμιέρες της Opel στο IAA

Η Opel στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με τέσσερις Παγκόσμιες παρουσιάσεις.

Η Opel στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με τέσσερις Παγκόσμιες παρουσιάσεις:  Grandland X (Δυναμικό SUV με άφθονους χώρους), Insignia Gsi ( Ξεχωριστό σπορ μοντέλο υψηλών απαιτήσεων), Insignia Country Tourer (για τους λάτρεις της περιπέτειας) Vivaro Tourer ( τα πολυτελή και ευρύχωρα van της Opel) και το Opel Exclusive(εξατομίκευση με σφραγίδα προσωπικού γούστου)

Με το νέο δόγμα της “Το μέλλον ανήκει σε όλους”, η Opel πρόσφατα εντάχθηκε στον όμιλο PSA, για τη δημιουργία ενός αληθινού Ευρωπαίου πρωταθλητή. Οι επισκέπτες της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 14 – 24 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να διαπιστώσουν από κοντά τι σημαίνει αυτό. Αρκετά μοντέλα με το σήμα του Κεραυνού θα γιορτάζουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Opel Stand D09, Hall 8.0.

Την παρέλαση ανοίγει το νέο Opel Grandland X, προϊόν συνεργασίας Opel και PSA, σχεδιασμένο κυριολεκτικά από λευκό φύλλο χαρτί. Με δυναμικές γραμμές, κορυφαίες τεχνολογίες, κλασικά χαρακτηριστικά SUV και άφθονους χώρους για μέχρι πέντε άτομα με τις αποσκευές τους, θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην ανερχόμενη κατηγορία SUV. Παγκόσμια πρεμιέρα Νο2, το νέο Insignia GSi με εξαιρετικά σπορ πλαίσιο, και Νο3, το νέο Insignia Country Tourer, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενώ το Insignia GSi είναι ένα σπορ ‘εργαλείο’ υψηλών απαιτήσεων, το Country Tourer θα προσελκύσει όσους προτιμούν ένα κομψό, πρακτικό station wagon με εμφάνιση και δυνατότητες off-road. Και τα δύο διαθέτουν το ευφυές σύστημα τετρακίνησης με κατανομή ροπής (torque vectoring) – μοναδικό στην κατηγορία. Τέλος, οι λάτρεις του εξατομικευμένου στυλ θα ενθουσιαστούν με τη νέα φιλοσοφία Opel Exclusive.

Επιπλέον, η Opel έχει προγραμματίσει το ντεμπούτο των νέων μεγάλων van του bestseller Vivaro, συμπεριλαμβανομένου του Vivaro Tourer. Πρόκειται για εξαιρετικά ευέλικτες και άνετες επιβατικές εκδόσεις. Για παράδειγμα, το Vivaro Tourer με περιστρεφόμενο πάγκο καθισμάτων ή ατομικά καθίσματα 2ης σειράς, με αντίστοιχη λειτουργία και αναδιπλούμενο τραπεζάκι, μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό και πρακτικό business lounge σε χρόνο μηδέν.

Όλα τα νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου με τον CEO της Opel, Michael Lohscheller την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 9:10 – 9:25 π.μ.

«Το νέο σλόγκαν της μάρκας Opel ‘Το μέλλον ανήκει σε όλους’ αποτελεί υπόσχεση και υποχρέωση. Αντιπροσωπεύει εμάς και τα προϊόντα μας. Οι παγκόσμιες πρεμιέρες μας στο IAA δείχνουν πώς εμείς στην Opel, κάνουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες, σε κομψά και πρακτικά αυτοκίνητα, προσιτές σε ένα ευρύ κοινό. Και με μοντέλα όπως το νέο Opel Grandland X μπαίνουμε σε νέες κατηγορίες της αγοράς και προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές από ποτέ. Σας περιμένουμε στο IAA για να το διαπιστώσετε μόνοι σας» είναι η ανοιχτή πρόσκληση του CEO της Opel, Μίκαελ Λοχσέλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.