WRC Αυστραλία: Τερματισμός στην 11η θέση για τον Σερδενίδη

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ πέτυχε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Αυστραλίας.

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ πέτυχε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Αυστραλίας.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος μας στο WRC τερμάτισε στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την καταπληκτική χρονιά που είχε φέτος στο πρωτάθλημα. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο συνοδηγός του Φρεντ Μικλότ εξασφάλισε τον τίτλο των συνοδηγών στο WRC Trophy, με τον Σερδερίδη να έχει εξασφαλίσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα που απευθύνεται σε ιδιώτες που συμμετέχουν με αυτοκίνητα WRCar, (προηγούμενων ετών) από τον προηγούμενο αγώνα.

«Όλα πήγαν καλά! Τερματίσαμε σε έναν απαιτητικό αγώνα, χωρίς λάθη, με ένα κορυφαίο αποτέλεσμα και τον τίτλο των συνοδηγών στο WRC Trophyν α καταλήγει στον συνοδηγό μου Φρεντ Μικλότ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;» δήλωσε πανευτυχής στον τερματισμό του αγώνα ο Ιορδάνης Σερδερίδης και συμπλήρωσε:«Η πολλή λάσπη έκανε τις ειδικές του τελευταίου σκέλους ιδιαίτερα γλιστερές, με τη βροχή να δυσκολεύει την προσπάθεια μας στις δύο πρωινές. Χάσαμε αρκετό χρόνο, όμως τα καταφέραμε!».

Ο Σερδερίδης, που με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο WRC Trophy εκπλήρωσε με το παραπάνω τους στόχους του σε διεθνές επίπεδο. Για την επόμενη σεζόν θα οδηγήσει ένα Citroen C3 WRC 2017 σε τρεις διοργανώσεις (Μόντεκάρλο Γερμανία και έναν ακόμη αγώνα) χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις με Skoda Fabia R5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.