Φέτελ: «Στην κορυφή η Formula 1»

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ ξεκαθάρισε πως συνεχίζει να του αρέσει η Formula 1, υπογραμμίζοντας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.
Δημοσίευση: 04/04/2014 - 11:36

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ ξεκαθάρισε πως συνεχίζει να του αρέσει η Formula 1, υπογραμμίζοντας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε εξηγήσει για την έντονη κριτική που είχε ασκήσεις, με αφορμή τον ήχο των μονοθεσίων και η οποία ενόχλησε τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ.

Αρχικά, ο Φέτελ τόνισε: «Το γεγονός ότι άσκησα κριτική στο πρωτάθλημα της Formula 1 δε σημαίνει ότι πια δεν μου αρέσει. Είμαστε ακόμη εδώ με τα καλύτερα μονοθέσια στον κόσμο και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους πιλότους. Προς το παρόν ο ήχος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά η Formula 1 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των μηχανοκίνητων σπορ».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός πιλότος υπογράμμισε: «Έχω την εντύπωση ότι όλοι θα νομίζουν ότι δεν μου αρέσει ο ήχος επειδή ακόμη δεν έχω πάρει νίκη, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Επιμένω σε αυτό που είχα πει, δηλαδή ότι είμαι οπαδός της παλιάς Formula 1».