Φέτελ: «Στην κορυφή η Formula 1»

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ ξεκαθάρισε πως συνεχίζει να του αρέσει η Formula 1, υπογραμμίζοντας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ ξεκαθάρισε πως συνεχίζει να του αρέσει η Formula 1, υπογραμμίζοντας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε εξηγήσει για την έντονη κριτική που είχε ασκήσεις, με αφορμή τον ήχο των μονοθεσίων και η οποία ενόχλησε τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ.

Αρχικά, ο Φέτελ τόνισε: «Το γεγονός ότι άσκησα κριτική στο πρωτάθλημα της Formula 1 δε σημαίνει ότι πια δεν μου αρέσει. Είμαστε ακόμη εδώ με τα καλύτερα μονοθέσια στον κόσμο και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους πιλότους. Προς το παρόν ο ήχος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά η Formula 1 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των μηχανοκίνητων σπορ».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός πιλότος υπογράμμισε: «Έχω την εντύπωση ότι όλοι θα νομίζουν ότι δεν μου αρέσει ο ήχος επειδή ακόμη δεν έχω πάρει νίκη, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Επιμένω σε αυτό που είχα πει, δηλαδή ότι είμαι οπαδός της παλιάς Formula 1».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.